ERC-Baix Llobregat i l'Hospitalet dobla el número de dones alcaldables!

ERC-Baix Llobregat i l'Hospitalet doble el número de dones alcaldables!
ERC-Baix Llobregat i l'Hospitalet doble el número de dones alcaldables!

Ainoa Olza Garcia, secretària de feminismes de la Federació Comarcal d'ERC-Baix Llobregat i l'Hospitalet.

 

Durant aquests quatre anys, les dones de la Federació d'Esquerra Republicana del Baix Llobregat i l'Hospitalet hem treballat de valent.


Hem aconseguit que TOTS els municipis de la comarca s'hagin acollit al decàleg per a la construcció de municipis feministes i s'hagin declarat Municipis feministes, esdevenint la primera comarca del país tota tenyida de lila.
Això ha fet que instaurem la Festa Lila a la nostra comarca, una festa que ja porta dues exitoses edicions, i anem per la tercera!
A més a més amb l'objectiu de feminitzar el partit i tenir molta més representació de dones en llocs visibles i de presa de decisions, el passat estiu vam constituir l'Assemblea de Dones d'ERC Baix Llobregat i l'Hospitalet (ADBLLH).

Aquestes eleccions municipals presentem 12 dones alcaldables, el doble de dones que les passades eleccions!!!!!!!

Maite Aymerich (Sant Vicenç dels Horts), Bàrbara, Lligadas (Viladecans), Raquel Albiol (Cornellà) i Carme Rallo (Sant Esteve Sesrovires) repeteixen com a alcaldables.
Mercè Rocas (Corbera) substitueix a Montserrat Febrero.
I es presenten per primera vegada Marta Espona (Molins de Rei), Elisabet Marcos (Sant Climent), Anna Gil (Castellví de Rosanes), Sílvia Romero (El Papiol), Sara Roca (Abrera), Hèlia Seguí (Begues) i Mercè Valls (La Palma de Cervelló).

MOLTA FORÇA I MOLTA SORT COMPANYES!

Continuem feminitzant el municipalisme, seguim escrivint el futur en lila.