V Convenció de Dones Electes a Ginebra

Xarxa Feminista per combatre la repressió.

V Convenció de Dones Electes a Ginebra
V Convenció de Dones Electes a Ginebra

Aquest dissabte, 150 dones de tot el país hem anat a Ginebra on es celebrava la V Convenció de dones electes d’ERC.

La trobada va ser especialment intensa! Veure per fi la nostra secretaria general, la Marta Rovira, i poder-la abraçar, ens va fer emocionar a totes! I escoltar el seu discurs i la seva empenta a l’hora de lluitar contra la repressió dels drets que patim les dones cada dia, i visibilitzar encara més la repressió política, ens va donar molta energia per a seguir treballant, i teixint una xarxa sororal  forta i segura.

 

La Marta va fer un repàs dels instruments que tenim i utilitzem com a partit, com el Pla d’igualtat i les llistes cremallera, i va posar en valor que per primera vegada tenim una conselleria de feminismes, amb recursos per pal·liar les desigualtats.

 

Les dones de la comarca, en representació de totes, vam fer entrega a la secretària general d’una bossa i una samarreta de l’Assemblea de Dones ECR-Baix Llobregat i l’Hospitalet (ADBLLH).

 

El nostre és un feminisme que ve del republicanisme, i és un feminisme constructiu, resilient, positiu i transformador! Ara i sempre, seguirem reivindicant que hem de poder exercir els nostres drets i fent política com a dones, perquè aquest és el llegat que deixarem a les properes generacions.

 

 

Volem tenir un especial record per a la companya Marina Gassol, que ens va deixar massa aviat, una referent per la