Notícies

2ª edició de la FESTA LILA!

2ª edició de la FESTA LILA!
2ª edició de la FESTA LILA!

Diumenge 16 d’octubre, vam celebrar a Sant Esteve Sesrovires la segona edició de la Festa Lila​​ d'ERC del Baix Llobregat i l'Hospitalet del Llobregat.

Una festa molt especial en la que presentàvem l'Assemblea de Dones del Baix Llobregat i l'Hospitalet #ADBLLH que vam constituir el passat mes de Juliol a Collbató. Una assemblea que vol  feminitzar i feministitzar el partit, i que vol fer una xarxa de dones per fer debats, formacions, activitats i sobretot una xarxa de suport i sororitat per a totes nosaltres.

La nostra secretària de feminismes comarcal Ainoa Olza,  ens va explicar com havia sorgit la idea, quins eren els objectius, com s’havien organitzat i com va ser el procés participatiu del logo.

Es van presentar les representants (Yolanda Artigas, Mar Andreu, Ariadna Castillo, Clara Miquel, Sara Roca i una representant del Jovent republicà), i es va descobrir el logo guanyador.

Les dones de la Mesa de l’AND (Meius Ferrés, Alba Pijuan i Najat Driouech), ens van acompanyar, així com la presidenta Carme Forcadell,  i la Meritxell Benedí (Presidenta de l’ICD).

Les periodistes Marta Pontnou i Laura Fa van parlar-nos de la pressió estètica a què estem sotmeses, sobretot les dones i nenes.

Desprès de dinar una fideuada de germanor boníssima, vam aprofitar el “Sit and talk” per tal que tothom pogués parlar amb totes les representants de l’ADBLLH per donar idees, fer propostes i conèixer-les.

I vam acabar la festa al ritme de Les que FaltaBand, ballant, cantant i rient!

Volem agrair a tota la gent que ha estat treballant per que la festa d’ahir fos possible, a la gent que va venir a gaudir-la i a donar-nos suport, i a les dones de l’Assemblea que segur que faran molta feina!