Molta sort Herminia!

Molta sort Herminia!
Molta sort Herminia!


Després de 6 anys com a regidora a l'Ajuntament d'Esplugues, la nostra estimada Herminia Villena, just ahir que feia 70 anys fa un pas al costat i deixa la política activa per a gaudir intensament de la vida i la família.

Ahir, en el Ple de Maig, l'Herminia es va voler acomiadar defensant la moció pel reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal; i la moció per declarar Esplugues de Llobregat municipi amic de la lactància materna. Al final del Ple, va renunciar a la seva acta de regidora en mig de merescuts elogis per part de tots els portaveus dels diferents GM del consistori. Van destacar la sort d'haver-la tingut com a companya de consistori per ser una persona compromesa, humana, ponderada i molt ben formada, la qual mai ha perdut el somriure. En definitiva una persona que ha deixat empremta!


L'Herminia, emocionada deia "He après molt, conec a molta més gent, conec millor Esplugues. Tot aquest temps m'he sentit útil, estimada i acceptada. He après que les idees per oposades que siguin, no son obstacle per a mantenir una amistat.
Gràcies a l'Oriol que m'ha ensenyat a raonar, a tenir criteri, i confiar en mi mateixa. Gràcies a ERC, ha estat una experiència divertida! Ara em dedicaré a mi, a la meva família!"


I és que durant aquests anys l'Herminia ha treballat i cooperat incansablement pel seu municipi, per la comarca, per la seva gent i per les dones. Un dels últims actes públics, el passat 8 de Març ella mateixa ens explicava l'enorme importància i impacte que té que les dones entrem a fer política, per poder canviar la societat i fer-la més justa.
Però també ens deia que "les dones tenim una data de caducitat més curta, acabem cansades i ens toca emancipar-nos de nou per tenir cura de nosaltres mateixes. M'ho he passat molt bé. M'he divertit. Ha estat una etapa molt plena. Però ara em toca descansar una mica. "

Herminia, des de la secretaria de la Dona ERC Baix Llobregat i l'Hospitalet volem agrair-te tot el que hem pogut aprendre amb tu, desitjar-te molta sort i dir-te que et trobarem a faltar!