Notícies

Declaració de Carme Rallo davant el Tribunal Suprem.

Declaració de Carme Rallo davant el Tribunal Suprem.
Declaració de Carme Rallo davant el Tribunal Suprem.

Avui la nostra companya Carme Rallo, alcaldessa deSant Esteve Sesrovires durant l’1 d’Octubre, ha declarat davant el Tribunal Suprem com a testimoni de la defensa d'Oriol Junqueras i Raül Romeva.

Ha relatat com va ser la jornada de l’1O a La Roureda, on hi havia molta gent quan ella va arribar, gent esmorzant, infants jugant a futbol al pati, tot en un ambient lúdic i festiu.

A Sant Esteve els dies festius i tots els caps de setmana hi ha activitats lúdiques, partits a les escoles i entitats esportives i del poble.

Quan va arribar la policia, van entrar al centre escolar a cops de porra, trencant les portes. També van entrar a l’edifici d’infantil, i finalment van marxar per la porta del darrere, on no hi havia ningú, i on hi tenien els cotxes.

Ella es va identificar com a alcaldessa als mossos i va avisar la policia local per aixecar acta de les destrosses que havia causat la GC.

A la pregunta de Fidel Cadena, el fiscal, la Carme ha respost érem a l’escola perquè enteníem que teníem tot el dret a manifestar-nos i votar!.

 

Ainoa Olza Garcia, Secretària de la Dona Baix Llobregat i l’Hospitalet.