Notícies

II Convenció de Dones d'ERC, a Reus

II Convenció de Dones d'ERC, a Reus
II Convenció de Dones d'ERC, a Reus

El passat dissabte 30 de març, unes 300 dones vam participar en la II Convenció de Dones d’Esquerra Republicana que es va celebrar a Reus, per parlar sobre Municipis Feministes, i evidentment les Dones del Baix Llobregat i l’Hospitalet també hi vam ser!

Durant la convenció vam viure moments molt emotius escoltant la Marta Rovira, la Meritxell Serret, la Dolors Bassa i la Carme Forcadell.

Però també vam poder escoltar l’experiència de “dones gegants” que porten molt de temps lluitant per feminitzar el partit i els ajuntaments, la diputada Gemma Espigares que ens va presentar el mapa de Dones on ja tenim mes de 100 candidates i 50 alcaldesses! la Noemi Egea candidata del jovent republicà, la nostra estimada Fina Campà, del col·lectiu TransBaix&Roses de Sant Feliu,  que se sent orgullosa de pertànyer a ERC i assegurà que posarem en marxa la Llei Trans! o Cristina Sánchez, gran sociòloga que ens va donar una lliçó!

Hem de ser moltes dones feministes a les institucions, perquè només així hi posarem la mirada de gènere a totes les àrees i polítiques, i només així avançarem. Els ajuntaments son la millor eina per a transformar la realitat i aconseguir una societat mes justa i equitativa.

#MunicipisFeministes

#BaixLlobregatComarcaFeminista

Ainoa Olza Garcia, Secretària de la Dona Baix Llobregat i l’Hospitalet.

II Convenció de Dones d'ERC, a Reus