Notícies

Esquerra Republicana Baix Llobregat i l'Hospitalet condemnem enèrgicament la violació en grup que una noia va patir el passat 19 de maig a Molins de Rei

Des d'Esquerra Republicana Baix Llobregat i l'Hospitalet, volem mostrar el nostre suport a la víctima, que va ser introduïda en un vehicle contra la seva voluntat, violada i abandonada posteriorment a Sant Boi. També volem mostrar el nostre suport i solidaritat a totes les dones que, han patit una situació de violència sexual. 

La violació és un acte masclista que no podem minimitzar, cal que actuem amb totes les nostres forces per acabar amb aquestes situacions que es repeteixen massa sovint i amb la impunitat que sovint viuen els violadors. Les víctimes han de ser ateses des del primer moment i evitant, en tot allò que sigui possible, la seva revictimització.

Davant aquests fets emplacem a la ciutadania a concentrar-se avui a les 20h davant els ajuntaments de la comarca per rebutjar les violacions i fer pales el nostre malestar amb la justícia que deixa en llibertat provisional als violadors.

Si ens toquen a una ens toquen a totes! SORORITAT!